Edicte del 7-7-2021 pel qual es convoca un concurs internacional de licitació per a la compra de medicaments i productes sanitaris per al Servei Veterinari de Salut i Protecció Animal.

Fecha de publicación14 Julio 2021
Fecha07 Julio 2021
SecciónGovern
Número de Gaceta78
GC20210709_09_23_30

Edicte

Edicte del 7-7-2021 pel qual es convoca un concurs internacional de licitació per a la compra de medicaments i productes sanitaris per al Servei Veterinari de Salut i Protecció Animal.

1. Objecte: licitació

2. Entitat adjudicadora

a) Identitat: Govern d' Andorra

b) Data de l' acord: 7-7-2021

c) Organisme que gestiona l' expedient: Departament d' Agricultura del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat

3. Projecte

a) Denominació: Compra de medicaments i productes sanitaris per al Servei Veterinari de Salut i Protecció Animal

b) Localització: Andorra la Vella

4. Característiques del contracte

a) Forma d' adjudicació: concurs internacional

b) Procediment: obert

c) Modalitat de la contractació: ordinària

5. Documentació reguladora

a) Recollida: el plec de bases es pot descarregar de manera gratuïta als webs www.tramits.ad o www.e-tramits.ad (enllaç: Edictes i plecs de bases) o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern (planta baixa de l' edifici administratiu del Govern, c. Prat de la Creu, 62-64, AD500 Andorra la Vella) per mitjà d' una clau de memòria o en paper, segons els preus públics vigents (si és en paper, la documentació es lliurarà l' endemà de la demanda)

b) Informació complementària: Departament d' Agricultura

6. Lliurament de les ofertes

a) Modalitat: en sobres tancats

b) Lloc: Servei de Tràmits del Govern (planta baixa de l' edifici administratiu del Govern, c. Prat de la Creu, 62-64, AD500 Andorra la Vella)

c) Data límit de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR