Acord del 18-5-2022 pel qual es fa pública la relació de professionals disposats i capacitats per actuar com a perits davant dels Tribunals.

Fecha de publicación19 Mayo 2022
Fecha18 Mayo 2022
SecciónConsell Superior de la Justícia
Número de Gaceta62
CSA20220518_15_03_40

Acord

Acord del 18-5-2022 pel qual es fa pública la relació de professionals disposats i capacitats per actuar com a perits davant dels Tribunals.

Vista la Llei 24/2018, de 18 d' octubre, del Codi de Procediment Civil, especialment l' article 211 que estipula, que durant el mes de gener de cada any, els col·legis professionals, les associacions professionals o les entitats anàlogues han de remetre al Consell Superior de la Justícia una relació dels professionals que formen part de l' entitat de què es tracti i que estan disposats i capacitats per actuar com a perits davant els tribunals, i que les relacions de perits s' ordena segons l' especialitat científica, tècnica, artística o pràctica dels perits que hi són inclosos i l' aprova el Consell Superior de la Justícia mitjançant un acord, amb l' informe previ del president del Tribunal de Batlles i del president del Tribunal Superior de Justícia.

Vist els llistats tramesos pels col·legis i associacions professionals en els quals consta la relació de professionals que formen part de l' entitat de que es tracta i que estan disposats i capacitats per actuar com a perits davant dels Tribunals.

Atès que el text legal no preveu la inclusió en les relacions de perits, d' aquells professionals que no estan inclosos en la llista confeccionada pels col·legis corresponents, excepció feta que l' activitat no estigui inclosa en l' àmbit de cap col·legi o associació professional.

El Consell Superior de la Justícia reunit en sessió ordinària:

Acorda

Aprovar la relació de professionals disposats i capacitats per actuar com a perits davant els tribunals, la qual s' ordena segons l' especificitat científica, tècnica, artística o pràctica que segueix:

Agents i gestors Immobiliaries d' Andorra

1 ' Julian Argenté, Carles

2 ' Guerra Alvarez, Miriam

3 - Martin Palacios, Ignasi

4 ' Garcia Garcia, Eduard Ricard

5 ' Pruna L'zaro, Alfons

6 ' Sapetti Tabuenca, Javier

7 ' Alvarez Blazquez, Josep Fèlix

8 ' Ayete Valdivia, Carlos

9 ' S'nchez Garcia, Patrick

10 ' Rodriguez Invernon,German

11 ' Ointos Arribas, Beatriz

12 ' Burzaco Borkowski, Alan

13 ' Juan Mu'oz, Carles

14 ' Ugart Sanchez, Jose Manuel

Psicòlegs

1 - Babot Salvadó, M' Àngels

2 - Balleste Carrasco, Carme

3 - Bigordà Pujol, Sònia

4 - Buxò Masip, Mariona

5 - Camp Buj, Meritxell

6 - Compte Puiggali, Marta

7 - Fité Puig, Laura

8 - Garcia Oliva, M' Carmen

9 - Poyal Ribalta, Anna

Enginyers topògrafs

1- Torres Arauz, Jordi

2 - Vi'als Cano, Josep

3- Moline...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR