Acord de data 2-3-2022 pel qual es procedeix a la publicació del canvi de composició de la Comissió Consultiva de la funció pública de l' Administració de Justícia.

Fecha de publicación16 Marzo 2022
Fecha02 Marzo 2022
Número de Gaceta33
SecciónConsell Superior de la Justícia
CSA20220310_11_23_11

Acord

Acord de data 2-3-2022 pel qual es procedeix a la publicació del canvi de composició de la Comissió Consultiva de la funció pública de l' Administració de Justícia.

Vista la Llei de la funció pública de l' Administració de Justícia, del 27 de maig del 2004, especialment l' article 56, en què s' estableix que en l' àmbit de l' Administració de Justícia, el Consell Superior de la Justícia ha de crear la Comissió Consultiva, com a òrgan col·legiat de consulta.

Vist l' Acord, del 15 de març del 2005, pel qual es varen aprovar les normes d' organització i funcionament de l' esmentada Comissió Consultiva.

Vist que per Acord de data 17 de febrer del 2021 es procedí a fer pública la integració a la Comissió Consultiva de l' Administració de Justícia de la Sra. Marta Torres Duedra com a Presidenta, de la Sra. Elena Rodríguez Domínguez com a membre representant del grup funcional 1 i al Sr. Guillermo Casal Tarré com a membre representant del personal, mantenint per la resta la composició de l' esmentada Comissió Consultiva publicada pel nostre Acord del 21 de març del 2018.

Vist que un dels membres de l' esmentada Comissió Consultiva, el Sr. Manel Mendez Bocanegra, representant del personal de l' Administració...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR