Edicte del 5-12-2012 pel qual es convoca un concurs públic per adjudicar el subministrament d’aparells per equipar la zona cardio del gimnàs de les Piscines Comunals.

Edicte

Per acord adoptat en la sessió de la Junta de Govern de data 3 de desembre de 2012, el Comú d’Escaldes-Engordany convoca un concurs públic per adjudicar el subministrament d’aparells per equipar la zona cardio del gimnàs de les Piscines Comunals

Per participar al concurs, les persones o empreses interessades s’hauran d’adreçar al despatx de la Central de Compres del Comú (casa comuna, 4a planta, tel. 890854) per retirar el plec de bases i/o obtenir qualsevol informació complementària que vulguin requerir.

Les ofertes s’hauran de formalitzar conforme al previst al plec de bases i presentar al mateix despatx de la Central de Compres.

El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el proper dia 15...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR