Edicte del 6-2-2014 pel qual es convoca un concurs públic nacional per a adjudicar, amb caràcter d’urgència, per al subministrament de carburant de locomoció per als vehicles comunals de la Parròquia de Canillo, durant el període comprés entre l’1 d’abril del 2014 i el 31 de març del 2016.

Edicte

La junta de govern del Comú de Canillo, reunida en sessió de 6 de febrer de 2014 ha acordat convocar un concurs públic nacional, amb caràcter d’urgència, pel subministrament de carburant de locomoció per als vehicles comunals de la Parròquia de Canillo, durant el període comprés entre l’1 d’abril del 2014 i el 31 de març del 2016.

Els interessats a participar al concurs, poden retirar la documentació necessària, després del pagament del preu públic corresponent, al Servei de Tràmits d’aquest Comú.

Les ofertes s’han de presentar en sobres tancats i lacrats abans de les 15 hores del dia 6 de març de 2014...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR