Edicte del 5-6-2014 pel qual es convoca un concurs per adjudicar el subministrament de material per la reparació i manteniment de l’enllumenat especial de Nadal.

Edicte

Conforme a l’acord de la Junta de Govern adoptat en la sessió celebrada el dia 2 de juny de 2014, el Comú d’Escaldes-Engordany convoca un concurs públic per adjudicar el subministrament de material per la reparació i manteniment de l’enllumenat especial de Nadal.

Al despatx del Departament de Serveis i Infraestructures del Comú (casa comuna, 3ª planta, tel: 890865) les persones o empreses interessades podran obtenir el plec de bases que regirà el concurs i/o qualsevol informació complementària que vulguin requerir.

Les ofertes s’hauran de formalitzar conforme al previst al plec de bases i presentar al mateix despatx del Departament de Serveis i Infraestructures.

El termini de presentació d’ofertes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR