Edicte del 25-02-14 pel qual es notifica al Sr. Antoni MEIRA DE SA NEIVA, titular administratiu del negoci EL FORN D’ANTONI, una convocatòria.

Edicte

En data 28 de gener de 2014, el Servei d’Inspecció de Treball va efectuar una inspecció al negoci EL FORN D’ANTONI amb la finalitat de donar curs a la denúncia formulada per una empleada del negoci. En el decurs de l’esmentada inspecció es va lliurar la convocatòria núm. 0583, mitjançant la qual es convocava al titular administratiu del negoci o a qualsevol altre responsable del negoci delegat a l’efecte, per a que compareguessin al despatx del Servei d’Inspecció de Treball el dia 4 de febrer de 2014 a les 9,30h i aportessin la documentació que es sol·licitava. A aquesta convocatòria no va comparèixer ningú.

Atesa aquesta incompareixença, es procedí a convocar novament al titular administratiu de FORN D’ANTONI mitjançant convocatòria núm. J/019/14 de data 7 de febrer de 2014, lliurada pel Servei de Nuncis de Govern el dia 12 de febrer de 2014, requerint la compareixença del Sr. Antoni MEIRA DE SA NEIVA o de qualsevol altra persona responsable del negoci delegada a l’efecte i la presentació la documentació relacionada en la mateixa, pel dia 19 de febrer de 2014. A aquesta convocatòria tampoc va comparèixer ningú, ni es va presentar la documentació demanada.

Ateses les incompareixences a les successives convocatòries i amb la finalitat de resoldre la denúncia abans ressenyada, es convoca novament el Sr. Antoni MEIRA DE SA NEIVA, titular administratiu del negoci EL FORN D’ANTONI, o a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR