Decret del 30-6-2014 pel qual s’aprova el Reglament de règim intern de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella.

Decret

Exposició de motius

L’Institut de Música és un centre dedicat a l’educació musical, de titularitat exclusiva del Comú d’Andorra la Vella, amb la finalitat d’oferir a la parròquia un centre d’ensenyament, creació i promoció de la música. L’objecte i la finalitat són l’accés de la població a la sensibilització, formació i pràctica instrumental i/o vocal per tal de contribuir a l’educació integral de les persones i a la formació artística.

L’Institut de Música és un centre d’ensenyament musical amb un programa d’estudis que permet assolir el grau elemental i el grau mig, aquest últim, nivell que permet l’accés a qualsevol centre d’ensenyament musical superior mitjançant provés d’ingrés. Per assolir aquesta finalitat, l’Institut de Música realitza una oferta formativa, àmplia i oberta, de qualitat i flexible, d’acord amb la diversitat d’interessos i necessitats dels ciutadans, que també dóna accés a l’escolarització d’alumnes amb necessitats educatives especials. D’altra banda, és un dinamitzador cultural de la parròquia que promou la vinculació amb l’entorn social i cultural.

Aquest reglament desenvolupa la política educativa del personal adscrit a l’Iinstitut de Música per tal d’oferir un ensenyament de qualitat d’aquestes disciplines.

Per tot l’anteriorment exposat, el Comú d’Andorra la Vella, en la sessió del Consell de Comú del 30 de juny del 2014, ha aprovat el següent

Reglament

de règim intern de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella

Capítol I – Disposicions generals

Article 1

Objecte i àmbit d’aplicació

L’àmbit d’aplicació d’aquest reglament és regular totes les relacions de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR