Aute del Tribunal Constitucional del 2-4-2012 relatiu al recurs d’empara 2012-1-RE.

Causa 2012-1-RE

Número de registre 6-2012. Recurs d’empara

Aute del 2 d’abril del 2012

En nom del Poble Andorrà;

El Tribunal Constitucional;

Atès l’escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional, el 9 de gener del 2012, per la representació processal de la Unió Temporal d’Empreses UTE SAUR VALLNET, mitjançant el qual interposa un recurs d’empara contra l’aute d’execució dictat per la Batllia, el 10 de novembre del 2010, i, contra els autes del 15 de setembre del 2011 i del 16 de desembre del mateix any, dictats per la Sala Administrativa del Tribunal Superior de Justícia, per una presumpta vulneració del dret a un judici equitatiu, reconegut a l’article 10 de la Constitució i atès que demana al Tribunal Constitucional que admeti aquest recurs d’empara, que declari la vulneració del dret fonamental protegit, és a dir, el dret al judici equitatiu i que es dictin totes aquelles nul·litats sol·licitades i totes aquelles que procedeixin. Així mateix demana la suspensió de les decisions d’execució impugnades mentre duri el procés d’empara, ja que aquestes comportarien perjudicis greus d’impossible reparació.

Atesos els escrits presentats i registrats, tot ells per aquesta mateixa representació processal, tal com es detallen a continuació:

Escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional, el 16 de gener del 2012, en què es vol deixar constància i insistir sobre la necessitat urgent de suspendre els actes d’execució actualment instats contra la UTE recurrent.

Escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional, el 2 de febrer del 2012, mitjançant el qual s’adjunta una còpia de la sol·licitud presentada al Govern amb annexió d’una garantia autònoma a primer requeriment establerta per Mora Banc a favor del Govern fins a l’import de 1.829.019,23 euros.

Escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional, el 22 de febrer del 2012, mitjançant el qual informa de la providència del 14 de febrer del 2012, dictada pel batlle en què demana l’acreditació de la presentació del recurs d’empara.

Escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional, el 28 de febrer del 2012, mitjançant el qual adjunta la resolució de Govern que desestima la seva sol·licitud abans esmentada.

Escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional, el 9 de març del 2012, mitjançant el qual adjunta l’aute del 2 de març del 2012, dictat pel Tribunal Superior de Justícia en què s’estima l’incident d’execució presentat pel Govern, així com la carta del 15 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR