Avís del 4-6-2014 pel qual s’informa de diverses disposicions adoptades amb motiu de la visita a Andorra la Vella de S. E. el Copríncep François Hollande.

Avís

D’acord amb el Decret del Cap de Govern, del 28 de maig del 2014, publicat al BOPA núm. 33, Any 26, del 4 de juny del 2014, en relació amb les disposicions adoptades amb motiu de la visita a Andorra la Vella de S. E. el Copríncep François Hollande, el Comú d’Andorra la Vella informa del següent:

És obligatori que romanguin tancats els comerços en general, les botigues, les indústries i les oficines, a la parròquia d’Andorra la Vella. Queden exempts d’aquesta obligació els serveis públics, els serveis turístics, els hotels, les caves, els bars, els restaurants, les estacions de servei i similars en els dies i horaris següents:

- El dia 12 de juny del 2014, de les 18.00 a les 19.00 hores

- El dia 13 de juny del 2014, de les 10.30 a les 12.30 hores.

Pel que fa a les estacions de servei...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR