Avís del 04-06-2014 pel qual es notifica la incoació d’ofici dels expedients de cancel·lació de la inscripció al Registre de Societats Mercantils de les societats amb títols al portador.

Avís

En virtut d’allò que disposa la Disposició transitòria quarta del Decret legislatiu de publicació del text refós de la Llei 20/2007, del 18 d’octubre, de societats anònimes i de responsabilitat limitada, el ministre d’Economia i Territori ha acordat incoar d’ofici la cancel·lació de les societats mercantils que no han efectuat la substitució dels títols al portador per títols nominatius dins el termini voluntari i n’ordena la publicació al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra a efectes d’informació pública.

Es nomena al Sr. Alexandre Cucurella Rossell, funcionari adscrit al Servei del Registre de Societats Mercantils del departament d’Economia, del ministeri d’Economia i Territori com a instructor dels citats expedients.

Tanmateix, pel mateix acte es notifica als interessats que disposen d’un termini de 20 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquest avís per al·legar el que estimin oportú en defensa dels seus interessos, amb l’expressa advertència que de no fer ús d’aquest dret, es procedirà a la resolució de l’expedient incoat proposant la cancel·lació de la inscripció de la societat al Registre de Societats mercantils.

N.I.R.S.M.Denominació socialAdministradors

1700006 PJOSEP TORRALLARDONA, S.A.Torrallardona Naudi, Josep

2700007 NMUNDIAL EXPRESS, S.A.Poujarniscle Regi, Francesc

Fisas Comella, Vicens

Casadejust Codina, Josep Maria

3700073 UMONTANA, S.A.Steen, Bill A.

4700088 ZPROMOCIONS ESPORTIVES I TURÍSTIQUES, S.A.Torrallardona Naudi, Josep

5700089 YCOMPANYIA IMMOBILIARIA I COMERCIAL, S.A.Noguer Enriquez, Carme

6700092 SIBERIA, S.A.Hinot, John Ronald

Abella Ramon, Antoni

7700108 BCONSTRUCTORA INTERNACIONAL, S.A.Casal Camp...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR