Avís del 7 de maig del 2014 dels exàmens oficials lliures de llengua catalana de nivell A, B, C i de nivell bàsic de ciències històriques i socials andorranes.

Avís dels exàmens oficials lliures de llengua catalana de nivell A, B, C i de nivell bàsic de ciències històriques i socials andorranes

De conformitat amb el que disposa la Llei qualificada d’educació, especialment en els articles 3 (apartats b, e, g), 4.2 i 14.1, del 3 de setembre de 1993, i a fi d’assolir les finalitats sobre l’ús de la llengua catalana establertes a l’article 2 de la Llei d’ordenament del sistema educatiu andorrà, del 9 de juny de 1994, i de conformitat amb el que disposa la Llei d’ordenació de l’ús de la llengua oficial, del 16 de desembre de 1999, es fa pública la convocatòria dels exàmens oficials lliures de llengua catalana.

De conformitat amb el que disposa la Llei qualificada d’educació, especialment en els articles 3 (apartats b, f, g), 4.2 i 14.1, del 3 de setembre de 1993, es fa pública la convocatòria de l’examen oficial lliure de nivell bàsic de ciències històriques i socials andorranes.

Les persones interessades a presentar-se a les proves s’hi han d’inscriure en el període comprès entre el 22 de maig i el 6 de juny del 2014, ambdues dates incloses, a la planta baixa de l’edifici administratiu de Govern (Servei de Tràmits).

Els examinands han de fer efectiva la quantitat de 17,15 euros en concepte d’inscripció, han d’emplenar el full d’inscripció i han d’adjuntar una fotocòpia del passaport o d’un document oficial d’identitat.

En el moment de fer la inscripció queda clar per a l’examinand la data i el nivell al qual s’ha apuntat i no rebrà cap avís de convocatòria de part de l’Àrea d’Exàmens Oficials i Reconeixement de Titulacions. Si l’examinand no és present a l’hora de començar l’examen, perdrà la plaça. La plaça d’un examinand no pot ser coberta per una altra persona. Les places són limitades.

El dia de la convocatòria oficial, l’examinand ha de dur el passaport andorrà o el document d’identitat oficial per accedir a la sala on es faran les proves.

L’examinand indocumentat, o el que arribi amb retard, no podrà accedir a la sala i perdrà el dret a examinar-se.

El calendari d’exàmens queda establert per nivells de la manera següent:

Nivell A, diploma de coneixements orals bàsics de la llengua catalana

- Divendres 20 de juny del 2014 de les 21 a les 23 hores

Valor de la prova: el valor de la prova és de 100 punts. L’examinand n’ha d’aconseguir 70 per ser apte.

Nivell B, diploma de coneixements elementals orals i escrits de la llengua catalana

- Dijous 19 de juny del 2014 de les 20.30 a les 23 hores

-...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR