Avís del 13-05-2014 mitjançant el qual es comunica que la Comissió de Cadastre practicarà els actes d’identificació de béns immobles en diferents zones de la parròquia.

Avís

El Comú de Canillo, en aplicació del que preveu la disposició transitòria tercera de l’Ordinació del cadastre i l’article 8 del Reglament d’obtenció de dades per a la formació del cadastre, comunica que la Comissió del Cadastre practicarà els actes d’identificació´ de béns immobles següents:

ALDOSA – RANSOL –ELS PLANS

Polígon 29 Ransol – El Socarrat 20/06/2014

Totes les delimitacions s’iniciaran a les 9’00 h. El lloc d’inici de la delimitació així com els plànols dels polígons cadastrals es poden consultar a la pàgina web: www.canillo.ad o bé a les oficines de Casa Comuna – Departament de Cadastre. Tel. 753610. De dilluns a dijous de les 8’00 h. a les 17’00 h. i divendres de les 8’00 h. a les 15’00 h.

Mitjançant el present avís es convoca els titulars de drets de propietat, de cens emfitèutic, de superfície i de concessió administrativa sobre béns immobles situats a les zones indicades anteriorment a assistir als actes d’identificació.

L’assistència pot ser personal o a través d’un representant amb poders suficients.

D’altra part, se sol·licita als titulars que, en cas de disposar de títols de propietat, de constitució dels drets reals de superfície o de cens...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR