Avís del 23 d’abril del 2014 pel qual es comunica la convocatòria de la prova oficial d’accés al diploma d’ensenyament professional i a l’Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya per a candidats lliures.

Avís pel qual es comunica la convocatòria de la prova oficial d’accés al diploma d’ensenyament professional i a l’Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya per a candidats lliures

Per acomplir els articles 1, 14 i 16 de la Llei qualificada d’educació, del 3 de setembre de 1993; l’article 49, apartat 2, de la Llei d’ordenament del sistema educatiu, del 9 de juny de 1994; el Decret de creació del diploma d’ensenyament professional, del 23 de gener del 2013; el Decret regulador de la prova oficial d’accés al diploma d’ensenyament professional i a l’Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya per a candidats lliures, del 17 de maig del 2006, es fa pública la convocatòria de la prova oficial d’accés al diploma d’ensenyament professional i a l’Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya per a candidats lliures.

La prova oficial d’accés al diploma d’ensenyament professional i a l’Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya per a candidats lliures s’adreça a tota persona establerta legalment al país –andorrana o resident– i a les persones andorranes de més de 16 anys.

Excepcionalment s’hi poden presentar les persones de 15 anys sempre que compleixin els 16 anys abans del 31 de desembre de l’any en curs. Per superar la prova d’accés al diploma d’ensenyament professional i a l’Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya, el candidat s’ha de presentar a l’examen de totes les àrees descrites a continuació. S’especifica la llista d’àrees, el dia i la durada assignada a cada examen.

ÀreesTipus d’examenDiaHora

Llengua catalanaescritDimecres 4 de juny de 9 a 10 h

Matemàtiques escritde 10 a 10.45 h

Ciències físiques i de la naturaescritde 10.45 a 11.30 h

Pausa

Llengua castellana *escritde 12 a 12.45 h

Llengua francesa *escritde 12.45 a 13.30 h

Llengua anglesa *escritde 13.30 a 14.15 h

Informàticapràcticde 14.15 a 14.45 h

*El candidat escull dues llengües de les tres proposades.

Tots els exàmens tenen lloc al Centre de Formació Professional, situat a la carretera d’Os de Civís, s/n, d’Aixovall (Sant Julià de Lòria).

Si la qualificació d’algun examen és 0, no es fa la nota mitjana.

Les persones interessades a presentar-se a la prova s’han d’inscriure en el període comprès entre el 5 i el 30 de maig del 2014, ambdues dates incloses, al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern, carrer Prat de la Creu, 62-64, d’Andorra la Vella, de les 8 a les 16.30 hores de dilluns a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR