Avís B.A del 3 de juny del 2014 per emplaçar a les persones que tinguin interès directe per presentar-se com adherents en la demanda instada davant de la Secció Administrativa, pels Hbles. Comú de Canillo, Ordino, La Massana, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, Encamp i Sant Julià de Lòria.

Avís

En compliment d’allò que disposen els articles 43 i 25 de la Llei de la Jurisdicció Administrativa i Fiscal, es fa públic que la Sra. Carme Solà Molero, Procuradora dels Tribunals, actuant en nom i representació de l’Hble. Comú de Canillo, Ordino, La Massana, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany; i el Sr. Joan Armengol Vila, Procurador dels Tribunals, actuant en nom i representació de l’Hble. Comú de Encamp, i de Sant Julià de Lòria, han presentat escrit de demanda davant de la Batllia d’Andorra Secció Administrativa, contra la desestimació per via del silenci administratiu, adoptada pel MI Govern, dels recursos de reposició interposats contra els actes administratius dictats en data 31 de gener d’enguany, corresponents a la liquidació de la part del deute tributari de l’impost sobre transmissions patrimonials immobiliàries pel quart trimestre de l’any 2013.

L’expedient s’ha repertoriat amb el número AD-0052-1/2014.

Per Providència de data d’avui...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR