Avís B.A. del 30 de maig del 2014 per emplaçar a les persones que tinguin interès directe per presentar-se com adherents en la demanda instada davant de la Secció Administrativa, pel Sr. David de mato bonfill.

Avís

En compliment d’allò que disposen els articles 43 i 25 de la Llei de la Jurisdicció Administrativa i Fiscal, es fa públic que el Sr. David de mato bonfill, actuant en nom i representació pròpia, ha presentat escrit de demanda davant de la Batllia d’Andorra Secció Administrativa, contra la resolució núm. 148801/2014 de data 30 d’abril del 2014, adoptada pel M.I Govern d’Andorra, que desestima el recurs de reposició interposat contra la resolució del M.I Ministre de Justícia i Interior del 9 de desembre del 2013, en relació a la sol·licitud d’obtenció dels permisos de port d’arma llarga ratllada de la categoria D i de port d’escopeta de caça menor de la categoria E.

L’expedient s’ha repertoriat amb el número AD-0050-1/2014.

Per Providència de data d’avui aquesta Batllia ha decidit admetre a tràmit la demanda jurisdiccional.

Atenent a allò que estableixen els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR