Avís del 02-02-2018 pel qual es fa pública la convocatòria de la prova d' aptitud per exercir la professió d'agent i gestor immobiliari.

Fecha de publicación07 Febrero 2018
Fecha02 Febrero 2018
Número de Gaceta8
SecciónGovern
GF20180202_10_59_06

Avís

De conformitat amb el que disposen la Llei dels agents i gestors immobiliaris, del 15 de desembre del 2000, i el seu Reglament d' aplicació, de l' 11 de gener del 2017, es fa pública la convocatòria de la prova d' aptitud per exercir la professió d' agent i gestor immobiliari.

Les persones interessades en aquesta prova han de lliurar la sol·licitud corresponent, amb el format oficial, al Servei de Tràmits del Govern, en horari d' atenció al públic, acompanyada d' una fotocòpia del document d' identitat en el cas de residents de nacionalitat no andorrana i, si el candidat en disposa, del títol oficial que acrediti el nivell de català exigit.

El període d' inscripció a la prova d' aptitud s' inicia el dia 22 de febrer del 2018 i es tancarà el dia 22 de març del 2018.

Els candidats hauran de fer efectiu, en el moment de la inscripció, l' import de la tarifa corresponent, en concepte d' inscripció, de lliurament del compendi legislatiu, de dret d' examen i d' expedició del títol o certificat acreditatiu.

La dita tarifa abonada pel candidat dona dret a presentar-se a la prova fins a un màxim de tres convocatòries consecutives sense haver de tornar a pagar.

El Ministeri d' Economia, Competitivitat i Innovació comunicarà als sol·licitants si han estat o no admesos per participar a la prova. En cas de no ser admesos per realitzar la prova, es retornarà la quantitat abonada en concepte de dret d' inscripció a l' interessat.

La prova, que es fa en la llengua oficial del Principat d' Andorra, és escrita, i tracta, com a mínim, sobre el coneixement de les particularitats legals i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR