Avís del 10-5-2023 de la convocatòria anual de les proves certificadores dels diplomes d' ensenyament professional del sistema educatiu andorrà per als candidats lliures.

Fecha de publicación11 Mayo 2023
Fecha10 Mayo 2023
Número de Gaceta61
SecciónGovern
GV20230510_10_40_55

Avís

Avís del 10-5-2023 de la convocatòria anual de les proves certificadores dels diplomes d' ensenyament professional del sistema educatiu andorrà per als candidats lliures.

D' acord amb la Llei 17/2018, del 26 de juliol, d' ordenament del sistema educatiu andorrà i el Decret del 25-2-2015 de regulació del diploma d' ensenyament professional, es fa pública la convocatòria de les proves certificadores dels diplomes d' ensenyament professional del sistema educatiu andorrà per a candidats lliures.

Accés

Accedeixen a la convocatòria de les proves certificadores del diploma d' ensenyament professional els candidats lliures que compleixen els requisits establerts en el Decret del 25-2-2015 de regulació del diploma d' ensenyament professional.

Calendari d' exàmens

L' annex inclou el calendari dels exàmens i de lliurament dels dossiers per a cada titulació de diploma d' ensenyament professional.

Els candidats lliures han de lliurar els dossiers a la secretaria del Centre de Formació Professional d' Aixovall el dia estipulat en el calendari (vegeu l' annex).

Les proves orals es fan en hores convingudes. Es publica la relació dels candidats, amb el número d' identificació administratiu, amb l' hora d' assignació, a la pàgina d' inici del web del centre, cfp.educand.ad, i s' informa els candidats per correu electrònic.

Centre d' exàmens

Els exàmens tenen lloc al Centre de Formació Professional d' Aixovall, situat a la carretera d' Os de Civís, s/n, Aixovall, AD600 Sant Julià de Lòria.

El Centre de Formació Professional d' Aixovall es reserva el dret de canviar el lloc dels exàmens. S' informa els candidats per correu electrònic del canvi d' ubicació de les proves, si escau.

Selecció de proves a presentar-se

1. Els candidats lliures han de fer la inscripció a les proves en el període comprès entre el 15 i el 16 de maig del 2023, al Centre de Formació d' Aixovall, situat a la carretera d' Os de Civís, s/n, Aixovall, AD600 Sant Julià de Lòria.

2. Per formalitzar la inscripció els candidats han de fer el següent:

- Emplenar la sol·licitud d' inscripció.

Les persones no andorranes han d' adjuntar a la sol·licitud d' inscripció una fotocòpia del passaport o d' un document oficial d' identitat.

- Els candidats amb necessitats educatives específiques poden sol·licitar l' adequació dels exàmens mitjançant l' aplicació de mesures d' adaptació de les proves del diploma d' ensenyament professional. En el moment d' inscriure' s a les proves el candidat ho...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR