Avís del 12-1-2022 de la convocatòria pública per a la concessió dels Tallers d' art de la Massana destinats a la creació.

Fecha de publicación14 Enero 2022
Fecha12 Enero 2022
SecciónGovern
Número de Gaceta6
GV20220113_08_54_33

Avís

Avís del 12-1-2022 de la convocatòria pública per a la concessió dels Tallers d' art de la Massana destinats a la creació.

Amb l' objectiu de contribuir a l' ajut a la creació, el Departament de Promoció Cultural, del Ministeri de Cultura i Esports, ha previst atorgar entre un i tres espais als Tallers d' art de la Massana.

Els Tallers d' art de la Massana, ubicats a l' av. del Través, 43 (edifici dels Bombers), de la Massana, són tres espais d' aproximadament trenta metres quadrats cadascun i equipats amb escriptori, calaixera, taula de treball, cadira i tamboret. A més, compten amb una sala comuna equipada amb una pica industrial, taula de reunions, ordinador, wifi i impressora i uns banys privats mixtos. Les despeses d' aigua, llum, calefacció, telèfon i neteja dels espais comuns són a càrrec del Ministeri de Cultura i Esports.

Vist que cada candidatura implicarà un temps de treball diferent i que els espais es destinen també a altres projectes del Departament de Promoció Cultural, com la residència de creació Faber Andorra i el projecte de Diplomàcia cultural, el nombre de tallers atorgats dependrà de les necessitats de temps dels projectes presentats i de la disponibilitat dels espais segons el calendari.

El Departament de Promoció Cultural del Ministeri de Cultura i Esports serà l' encarregat de coordinar, supervisar i fer...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR