Avís de 13-3-2023 segons el que es notifiquen les bases de participació en el Programa ' Academy for Women Entrepreneurs' (AWE).

Fecha de publicación13 Marzo 2023
Fecha13 Marzo 2023
Número de Gaceta36
SecciónAltres organismes oficials
ADI20230309_11_19_24

Avís

Avís de 13-3-2023 segons el que es notifiquen les bases de participació en el Programa ' Academy for Women Entrepreneurs' (AWE).

El Consolat General dels Estats Units d' Amèrica (EUA) a Barcelona i Andorra Business, i amb la col·laboració de l' Associació de Dones d' Andorra, llancen la segona edició del programa de formació per a dones emprenedores ' Academy for Women Entrepreneurs' (AWE) que enguany tindrà lloc a Andorra.

AWE és un programa d' emprenedoria gratuït finançat pel Departament d' Estat dels EUA que té com a objectiu impulsar el desenvolupament de projectes emprenedors liderats per dones. El programa ofereix a les emprenedores que hi participen una combinació de classes magistrals presencials, així com la formació virtual intensiva DreamBuilder, impartida per l' escola de negocis dels EUA Thunderbird, de l' Arizona State University. Aquesta formació empresarial té com a objectiu donar suport al desenvolupament i al creixement d' un negoci o projecte emprenedor i potenciar les habilitats de les emprenedores en l' àmbit empresarial.

El programa està liderat per Andorra Business, amb la col·laboració de l' Associació de Dones d' Andorra.

Destacar que al mes d' octubre s' organitzarà una cerimònia de lliurament de premis, en la què les participants rebran un diploma, i les emprenedores amb els tres projectes més destacats a Andorra tindran premis valorats en 1.000' . Aquests premis seran finançats per Andorra Business.

Els objectius d' aquest programa AWE són els següents:

" Donar suport a dones emprenedores amb projectes propis perquè puguin...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR