Avís del 13-7-2022 per presentar candidatures per a la selecció de projectes musicals per ser presentats en el Mercat professional de la 34a edició del Mercat de Música Viva de Vic.

Fecha de publicación13 Julio 2022
Fecha13 Julio 2022
Número de Gaceta84
SecciónGovern
GV20220713_12_05_24

Avís

Avís del 13-7-2022 per presentar candidatures per a la selecció de projectes musicals per ser presentats en el Mercat professional de la 34a edició del Mercat de Música Viva de Vic.

El Ministeri de Cultura i Esports comunica que s' ha obert el període de presentació de candidatures per a la selecció de projectes musicals per ser presentats en el Mercat professional de la 34a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), que se celebrarà del 14 al 17 de setembre.

El Ministeri, a través del Mercat de Música Viva de Vic, vol encetar altres àmbits de col·laboració per oferir noves vies de suport al sector musical del país. El MMVV és el mercat natural per als músics i els projectes musicals andorrans: és l' aparador més proper i important per a nous projectes musicals, fomenta la contractació d' espectacles i permet compartir coneixements i experiències entre professionals del sector. Aquesta acció s' emmarca en la voluntat del Ministeri de donar suport al teixit cultural i artístic a través de la difusió de les propostes andorranes més enllà del nostre territori i el desenvolupament de les indústries culturals.

Els requisits que ha de complir l' artista o la banda i la proposta amb què es vol presentar són els següents:

" Que es tracti d' un projecte de nova creació (estrena d' espectacle, disc nou o similar dels anys 2021, 2022 o que estigui avançat en el seu procés de creació).

" Cal tenir disponibilitat per respondre a possibles propostes de contractació.

Les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR