Avís del 18-1-2023 d' obertura del període de presentació de candidatures per a la selecció de propostes artístiques per al festival de creació i difusió de les arts ' Andorra Crea' .

Fecha de publicación25 Enero 2023
Fecha18 Enero 2023
Número de Gaceta10
SecciónGovern
GV20230119_14_47_38

Avís

Avís del 18-1-2023 d' obertura del període de presentació de candidatures per a la selecció de propostes artístiques per al festival de creació i difusió de les arts ' Andorra Crea' .

El Ministeri de Cultura i Esports comunica l' obertura del període de presentació de candidatures per a la selecció de propostes artístiques per al festival de creació i difusió de les arts ' Andorra Crea' , que tindrà lloc els propers 29 i 30 de setembre i 1 d' octubre del 2023.

La iniciativa, impulsada de forma conjunta entre el Govern, a través del Ministeri de Cultura i Esports, i els comuns de Canillo, Encamp, Ordino, la Massana, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany, té l' objectiu de fomentar la creació contemporània nacional i apropar-la a la ciutadania, estimular la contractació de propostes artístiques andorranes a l' estranger, i consolidar el suport institucional conjunt al sector. ' Andorra Crea' està obert a totes les disciplines de creació artística. El festival concentra tota la programació en un sol cap de setmana, previst enguany entre el 29 de setembre i l' 1 d' octubre, i les propostes es distribuiran per tot el territori.

A banda de ser un estímul per a la creació i una oportunitat per als creadors del país de mostrar la seva obra al públic nacional, una dimensió essencial d' ' Andorra Crea' és que el festival neix amb la vocació d' esdevenir una plataforma estable d' exhibició per a programadors, tant nacionals com internacionals, i tant públics com privats. L' objectiu és exposar la creació andorrana al circuit de programació i contractació professional per tal de generar oportunitats laborals i de desenvolupament artístic per als i les artistes i creadors/es del país, tant al nostre país com més enllà de les nostres fronteres. En aquest sentit, el Ministeri de Cultura seleccionarà prioritàriament les creacions que siguin impulsades per artistes, creadors/es i companyies professionals o amb vocació d' esdevenir-ho a curt termini.

Poden presentar la seva proposta persones físiques i jurídiques. Per a aquesta primera edició, s' acceptaran tant projectes de nova creació com propostes ja produïdes, amb una antiguitat màxima d' 1 de gener del 2019. Els projectes poden ser de qualsevol disciplina artística; en sentit ampli i sense cap restricció creativa ni conceptual: música, arts plàstiques i visuals, arts escèniques, activitats literàries i editorials, i també propostes pluridisciplinàries. Les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR