Avís del 21-02-2018 pel qual es fa pública la convocatòria d' un procés de selecció d' un candidat per realitzar una estada formativa a la Missió Permanent d' Andorra a les Nacions Unides a Nova York.

Fecha de publicación28 Febrero 2018
Fecha21 Febrero 2018
SecciónGovern
Número de Gaceta11
GV20180222_15_34_58

Avís

Per acord de Govern del 21 de febrer del 2018, es vol procedir a la convocatòria d' un procés de selecció per a la realització d' una estada formativa a la Missió Permanent d' Andorra a les Nacions Unides (Nova York), per una durada mínima de 4 mesos (d' abril a juliol del 2018). Aquesta estada es podria allargar fins el desembre 2018 segons les necessitats de la Missió o per un període acordat entre les dos parts.

L' estada a la Missió Permanent d' Andorra a les Nacions Unides permetrà al candidat adquirir el coneixement pràctic del funcionament d' una representació diplomàtica d' Andorra participant en l' activitat diària de la representació i col·laborant en les tasques del personal, que inclouen:

- Col·laboració en el desenvolupament dels projectes de la representació

- Col·laboració en la preparació de visites i d' actes oficials,

- Participació en les reunions amb representants d' altres països o d' organismes internacionals

- Recerca d' informació i preparació de material i documentació

- Elaboració de notes o informes

- Col·laboració en les tasques administratives

El candidat estarà sota la supervisió dels superiors jeràrquics de la Representació.

Els requisits obligatoris per a l' atribució de les places són els següents:

- Nacionalitat andorrana

- Tenir a la data de presentació de la candidatura una titulació d' ensenyament superior estatal de nivell 2 del MATES en ciències polítiques, dret, relacions internacionals, ciències econòmiques, ciències socials o equivalent reconeguda pel Departament d' Ensenyament Superior i Recerca

- Domini del català, i molt bon coneixement parlat i escrit del francès, l' anglès i el castellà

- Domini de les aplicacions informàtiques a nivell d' usuari

- Es valorarà el coneixement de la pràctica de les relacions internacionals, de les organitzacions internacionals i haver cursat alguna matèria en relació amb aquesta temàtica durant la carrera universitària.

El Ministeri d' Afers Exteriors es farà càrrec de les despeses de desplaçament des...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR