Avís del 22-2-2023 per presentar candidatures per a la selecció de músics, espectacles i projectes musicals per actuar en la 35a edició del Mercat de Música Viva de Vic.

Fecha de publicación01 Marzo 2023
Fecha22 Febrero 2023
Número de Gaceta30
SecciónGovern
GV20230222_12_47_02

Avís

Avís del 22-2-2023 per presentar candidatures per a la selecció de músics, espectacles i projectes musicals per actuar en la 35a edició del Mercat de Música Viva de Vic.

El Ministeri de Cultura i Esports comunica que s' ha obert el període de presentació de candidatures per a la selecció de músics, espectacles i projectes musicals per actuar en la 35a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), que se celebrarà del 13 al 16 de setembre.

Les propostes artístiques per participar en la programació del MMVV s' han de fer arribar a través d' aquest enllaç (https://www.mmvv.cat/ca/login&proposta=1), i el termini per presentar-les acaba el 31 de març del 2023.

La direcció artística del Mercat de Música Viva de Vic escollirà, si escau, una proposta andorrana per sumar-se al prop de 50 propostes que conformaran la programació artística del MMVV d' enguany. La selecció es durà a terme d' acord amb els criteris següents:

" Es prioritza que es tracti d' una estrena d' espectacle o disc nou;

" Es valora la identitat pròpia, el risc artístic i la trajectòria de l' artista/banda;

" Es valora la solidesa de l' empresa de management;

" Es valora el potencial de venda, viabilitat econòmica i tècnica;

" Es valora l' explicació dels objectius del projecte (programadors a qui s' adreça, àmbit territorial, etc.) i la importància del seu pas pel MMVV per assolir aquests o una part d' aquests objectius;

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR