Avís de 5-5-2022 segons el que es notifiquen les bases de participació en el Programa Growth d' Andorra Business, programa de creixement empresarial d' Andorra.

Fecha de publicación05 Mayo 2022
Fecha05 Mayo 2022
SecciónAltres organismes oficials
Número de Gaceta57
ADI20220505_09_32_20

Avís

Avís de 5-5-2022 segons el que es notifiquen les bases de participació en el Programa Growth d' Andorra Business, programa de creixement empresarial d' Andorra.

Dins de l' objectiu d' Andorra Business de donar suport a l' empresa andorrana, llencem, per tercer any, un programa que va ser pioner a Andorra pels negocis andorrans que vulguin créixer i aprofitar el seu màxim potencial: el Programa Growth, un programa integral d' acceleració empresarial.

Si bé és difícil engegar un projecte empresarial, tant o més complicat és el procés de fer créixer l' empresa. Cal tenir en compte molts aspectes del negoci i establir un pla estratègic de creixement que afecta íntegrament tota l' empresa.

L' objectiu d' aquest servei és que cada empresa participant treballi amb mentors i accions grupals per assolir el seu més alt potencial i valor com a empresa i garantir així una màxima competitivitat i resiliència del negoci.

El Programa Growth d' Andorra Business va destinat a un màxim de 15 empreses andorranes que, un cop seleccionades, rebran durant 7 mesos unes 80 hores de coneixement amb el sol objectiu que implementin de forma guiada i enfocada el seu programa de creixement personalitzat.

A continuació es presenten les bases reguladores per a la participació en aquest programa de creixement.

Andorra la Vella a 5 de maig del 2022

Judit Hidalgo
Directora Andorra Business.

Bases reguladores per a la participació en el Programa ' Growth' .

Base 1. Objecte

1.1 Aquestes bases tenen per objecte regular la participació d' empreses i empresaris (en el successiu, conjuntament, ' l' Empresa' en singular o ' les Empreses' en plural) en el programa ' Growth' (en el successiu, ' el Programa' ), que consisteix en un programa de 7 mesos que té com a objectiu accelerar el creixement fins a un màxim de 15 Empreses andorranes perquè arribin al seu màxim potencial, siguin més competitives i resilients i estiguin més preparades per aprofitar les oportunitats dels mercats internacionals.

1.2 A l' Annex que s' adjunta a aquestes bases, s' hi descriuen en detall les diferents fases del Programa.

Base 2. Cost i valor econòmic

2.1 El Programa té el valor econòmic de 15.000' per cada empresa. 2.2 Pel que fa a cada Empresa escollida per participar en el Programa, el cost econòmic és assumit per Andorra Business, llevat d' un import de 600,00 ' + IGI, que haurà d' abonar cada Empresa que sigui una de les 15 escollides per participar en el Programa.

2.3 L' import de 600,00 ' + IGI referit a l' apartat anterior, es facturarà per Andorra Business a cadascuna de les Empreses escollides per participar en el Programa, immediatament després de la seva selecció.

Base 3. Beneficiaris

3.1 Poden ser beneficiàries del Programa les empreses degudament inscrites al Registre de Comerç i en cas que s' escaigui al Registre de Professions Titulades, que en el moment de presentar la sol·licitud exerceixin una activitat econòmica, amb independència de quina sigui la seva forma jurídica, i, preferiblement, amb un mínim de 2 anys d' activitat provada i amb una facturació en l' exercici immediatament anterior a la publicació d' aquesta convocatòria superiora 50.000,00 ' .

3.2 No poden participar en el Programa les Empreses que:

3.2.1 No estiguin al corrent de totes les seves obligacions tributàries davant les administracions general i comunal, i de totes les seves obligacions davant la Caixa Andorrana de Seguretat Social. Aquesta condició s' ha de mantenir des del moment de presentar la candidatura fins a la finalització de totes les activitats relatives al Programa.

3.2.2 Hagin estat condemnades mitjançant sentència ferma a la pena de prohibició de contractar amb les administracions públiques, per delictes contra el patrimoni o per delictes contra l' ordre socioeconòmic.

3.2.3 Hagin sol·licitat la declaració de concurs voluntari i/o hagin estat declarades en estat de fallida o hagin estat inhabilitades per sentència ferma.

3.2.4 Hagin donat lloc, per una causa de la qual hagin estat declarades culpables, a la resolució ferma de qualsevol contracte formalitzat amb l' administració pública.

3.2.5 No estiguin al corrent de pagament de qualsevol obligació de reintegrament de subvencions que els pugui correspondre d' acord amb l' article 14 del Reglament del procediment per a la concessió i el control de les subvencions i les transferències públiques.

3.2.6 Hagin estat sancionades, per la comissió d' infracció greu en matèria de relacions laborals o en matèria de seguretat i salut en el treball, llevat que hagin aplicat les mesures correctores i/o abonat les quantitats requerides per aquest concepte.

3.2.7 Aquestes prohibicions afecten també a aquelles Empreses les quals, per raó de les persones que les regeixen o d' altres circumstàncies, es pugui presumir que són continuació o que deriven, per transformació, fusió o successió, d' altres empreses en les que haguessin concorregut aquelles.

3.3 El compliment d' aquests requisits s' acredita d' acord amb el que estableix la Base 4 (' Sol·licitud' ).

Base 4. Sol·licitud

4.1 La sol·licitud ha de presentar-se correctament emplenada, en el format que estableix el formulari de sol·licitud posat a disposició dels sol·licitants a la web www.andorrabusiness.com/programa-growth-2022-formulari, via electrònica, així com en paper amb els documents originals que s' escaigui degudament signats, abans del 3 de juny del 2022 a les 13:00 hores, a les oficines d' Andorra Business, situades al Carrer Part de la Creu, 68-70, 3er pis, Edifici Administratiu del Comú d' Andorra la Vella, AD500 ' Andorra la Vella.

4.2 No hi ha un topall màxim d' Empreses que puguin presentar la sol·licitud.

4.3 La sol·licitud ha d' incloure la declaració responsable relativa al compliment dels requisits següents:

a) Requisits als quals fa referència la Base 3 (' Beneficiaris' ).

b) Informació respecte a si l' Empresa és actualment part d' algun programa similar al Programa, o si té previst participar en algun programa similar.

c) Constar inscrita al Registre de Comerç i al Registre de Professions Titulades si s' escau.

d) Disposar dels llibres comptables, dels registres diligenciats i d' altres documents degudament auditats, en els termes que exigeix la legislació aplicable.

4.4 Així mateix, les Empreses declaren si aquestes i/o els seus consellers, directius i/o altres treballadors, mantenen algun tipus de vincle amb els membres del Consell Executiu i/o amb personal d' Andorra Business i/o amb els mentors del Programa. Aquesta declaració és únicament a efectes informatius, i no ha de servir per descartar la participació de l' Empresa sinó només per poder gestionar eventuals conflictes d' interès.

4.5 La presentació de la declaració responsable faculta Andorra Business per verificar en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR