Avís del 8-3-2023 pel qual es publica la notificació d' un acte administratiu del Govern pendent a una persona.

Fecha de publicación22 Marzo 2023
Fecha08 Marzo 2023
Número de Gaceta40
SecciónGovern
GV20230316_10_14_03

Avís

Avís del 8-3-2023 pel qual es publica la notificació d' un acte administratiu del Govern pendent a una persona.

Davant la impossibilitat de procedir a la notificació personal al darrer domicili conegut i a les dependències d' aquesta Administració, es notifica a la persona física que figura en la relació adjunta que el Ministeri d' Afers Socials, Joventut i Igualtat ha dictat un acte administratiu que afecta els seus interessos.

En virtut del que disposa l' article 47 ter, apartat 3, del text refós del Codi de l' Administració, del 29 de març de 1989, aprovat pel Decret del 3 de juliol del 2019, la persona interessada disposa d' un termini de vuit dies hàbils per presentar-se a les dependències del Ministeri d' Afers Socials, Joventut i Igualtat del Govern a fi de notificar en persona l' acte administratiu de referència.

Una volta transcorregut aquest termini sense que la persona hagi comparegut, la notificació s' entendrà efectuada a tots els efectes des de l' endemà del venciment del termini assenyalat per comparèixer.

Cens

Cognoms, nom

Acte per a notificar

225318G

Ortiz, Raul Oscar

Manca documentació

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR