Avís de 20-10-2010 pel qual la Comissió del Cadastre practicarà els actes de delimitació de diferents béns immobles.

Avís

El Comú de Canillo, en aplicació del que preveu la disposició transitòria tercera de l’Ordinació del cadastre i l’article 8 del Reglament d’obtenció de dades per a la formació del cadastre, comunica que la Comissió del Cadastre practicarà els actes delimitació de béns immobles següents:

- Data: 9 de novembre

- Polígon cadastral: 19 B

- Zona i situació: Complex Piolet Park

- Inici: 9.00 h matí per Complex Piolet Park

- Previsió final sessió del polígon: 11.00 h matí

Pdf polígon

Mitjançant el present avís es convoca els titulars de drets de propietat, de cens emfitèutic, de superfície i de concessió administrativa sobre béns immobles situats a les zones indicades anteriorment a assistir als actes de delimitació.

L’assistència pot ser personal o a través d’un representant amb poders suficients.

D’altra banda, sol·licitem la vostra col·laboració perquè, en cas que disposeu de títols de propietat, de constitució dels drets reals de superfície, de cens emfitèutic o de concessions administratives i de plànols dels béns immobles, i que pels motius que siguin encara no els heu remès al Comú, ens els feu arribar a les oficines de Casa Comuna (Departament de Cadastre Tel. 753610) en el termini més breu possible, per a facilitar la feina de l’acte de delimitació.

Es comunica igualment que la manca...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR