Avís del 06-10-2010 relatiu a la convocatòria dels exàmens del bloc general nivell 1 i del mòdul general d’activitats en el medi natural per a candidats lliures.

Avís de convocatòria dels exàmens del bloc general nivell 1 i del mòdul general d’activitats en el medi natural per a candidats lliures

Per donar compliment al que disposa l’article 5 del Decret regulador de l’obtenció del bloc general (BG) nivell 1 i del mòdul general d’activitats en el medi natural (MGAMN) de l’Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya (EFPEM) per a candidats lliures, es fa pública la convocatòria dels exàmens del BG nivell 1 i del MGAMN per a candidats lliures.

Els exàmens del BG nivell 1 i del MGAMN per a candidats lliures s’adrecen a tota persona que estigui en possessió del graduat escolar de segona ensenyança o el seu equivalent o que hagi superat la prova d’accés al diploma d’ensenyament professional i a l’EFPEM i a les persones de més de 16 anys. Excepcionalment poden presentar-se a la prova les persones de 15 anys sempre que compleixin els 16 anys abans del 31 de desembre de l’any en curs.

Per superar el BG nivell 1 i el MGAMN per a candidats lliures, el/la candidat/a ha de presentar-se als exàmens de totes les àrees descrites a continuació.

S’especifica la llista d’àrees, les característiques de cada prova i la seva durada.

Àrees d’avaluació del BGCaracterístiques de la provaDurada

Psicopedagogiaprova escrita de psicologia3 h 30 min

prova escrita d’educació física

Ciències biològiquesprova escrita2 hores

Entrenamentprova escrita2 hores

Marc institucionalprova escrita1 h 30 min

Àrees d’avaluació del MGAMNCaracterístiques de la provaDurada

Orientacióprova escrita1 h 45 min

prova pràctica de recerca de fitesa determinar

Marc geogràficprova escrita1 h 30 min

Meteorologiaprova escrita1 hora

Llengua estrangera

- Anglès

- Francèsprova oral, el candidat escull una de les dues llengües.15 minuts

Per superar els exàmens corresponents al BG nivell 1 i MGAMN per a candidats lliures cal obtenir una qualificació igual o superior a 5 sobre 10 en cada una de les àrees d’avaluació:

- L’àrea de psicopedagogia consta d’una prova escrita de psicologia i d’una prova escrita d’educació física. El/la candidat/ta ha de tenir com a mínim 4/10 punts en cada una d’aquestes dues proves.

- L’àrea d’orientació consta d’una prova escrita d’orientació i d’una prova pràctica d’orientació. El/la candidat/ta ha de tenir com a mínim 4/10 punts en cada una d’aquestes dues proves.

La nota mitjana de cada candidat/ta, per al BG nivell 1 i per al MGAMN, es calcula dividint la suma dels punts obtinguts pel total dels coeficients...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR