Avís de l' 11-1-2023 d' obertura del termini de presentació de sol·licituds per al procés de selecció dels membres que formaran part de la Visura Ciutadana.

Fecha de publicación18 Enero 2023
Fecha11 Enero 2023
Número de Gaceta7
SecciónGovern
GV20230111_12_43_07

Avís

Avís de l' 11-1-2023 d' obertura del termini de presentació de sol·licituds per al procés de selecció dels membres que formaran part de la Visura Ciutadana.

Vist el Decret 444/2022, del 26-10-2022, pel qual s' aprova el Reglament de participació ciutadana;

El Govern ha acordat obrir el termini per presentar sol·licituds per al procés de selecció dels membres que formaran part de la Visura Ciutadana mitjançant sorteig.

S' informa que les persones interessades a participar-hi hauran de complir les condicions establertes en aquest avís i al Decret 444/2022, del 26-10-2022, pel qual s' aprova el Reglament de participació ciutadana, que es poden consultar al portal web www.visc.ad.

La Visura Ciutadana, com a servei cívic voluntari, és un òrgan estable de participació format per la ciutadania no organitzada més gran de 18 anys que s' adscriu al ministeri competent en matèria de participació ciutadana i rep el suport tècnic i els mitjans necessaris per complir les seves funcions.

La convocatòria per ser membre i suplent de la Visura Ciutadana és oberta a les persones residents al Principat d' Andorra més grans de 18 anys. En cas de resultar seleccionades, esdevindran una mostra representativa de la ciutadania no organitzada per un període de dos anys. La Visura Ciutadana està integrada per un màxim de deu persones com a mostra representativa de la ciutadania no organitzada, de manera paritària sempre que sigui possible. Els membres de la Visura Ciutadana poden rebre una gratificació de 300 euros anuals per l' assistència a les reunions.

Les persones que es trobin en alguna d' aquestes situacions no poden formar part de la Visura Ciutadana:

a) Personal de les administracions públiques i del sector públic institucional.

b) Persones que formen part d' òrgans directius, executius o de representació d' un partit polític.

c) Persones que formen part d' òrgans directius, executius o de representació d' una associació o un col·lectiu.

d) Titulars d' una empresa contractada per l' Administració general.

e) En general, qualsevol altra situació que pugui suposar un conflicte d' interessos.

El procés de selecció de les persones que formaran part de la Visura Ciutadana i les persones suplents és el següent:

a) S' obre la convocatòria del termini de presentació de sol·licituds mitjançant un avís al BOPA.

b) Les persones interessades poden presentar la sol·licitud al Servei de Tràmits.

c) En el supòsit que no s' arribi a un mínim de quatre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR