Avís del 27-04-2010 per contractar un/a editor/a adjunt/a per a la Unitat de coordinació de la informació i de les publicacions al Sector de les ciències socials i humanes a la seu de la UNESCO a París.

Avís

La Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO comunica que l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència, la Cultura i la Comunicació (UNESCO) vol procedir a la contractació d’un/a editor/a adjunt/a per a la Unitat de coordinació de la informació i de les publicacions al Sector de les ciències socials i humanes a la seu de la UNESCO a París. L’Organització té interès que hi hagi candidatures femenines.

Càrrec: un/a editor/a adjunt/a per a la Unitat de coordinació de la informació i de les publicacions al Sector de les ciències socials i humanes a la seu de la UNESCO a París.

Titulació requerida: títol universitari (preferentment un màster) o certificació professional equivalent en comunicació, periodisme, relacions públiques o una disciplina relacionada.

Experiència: un mínim de dos anys d’experiència professional, dels quals un preferentment a nivell internacional en el camp del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR