Edicte B.A. del 26-5-2010 pel qual es notifica una Sentència als Srs. David Mendes da Silva i Rosa Maria De Abreu Torres Da Silva.

Edicte

Laura Canturri Gispert, batlle del Principat d’Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment ordinari, núm. 0686-6/09, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, l’entitat bancària Andorra Banc Agrícol Reig, SA, (andbanc), contra els Srs. David Mendes da Silva i Rosa Maria De Abreu Torres Da Silva, ha recaigut la Sentència en rebel·lia que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

Decideix:

Primer.- Estimar la demanda interposada per la representació processal de l’entitat bancària “Andorra Banc Agrícol Reig, SA” (andbanc) contra els Srs. David Mendes Da Silva i Rosa Maria De Abreu Torres Da Silva.

Segon.- Condemnar solidàriament els Srs. David Mendes Da Silva i Rosa Maria De Abreu Torres Da Silva a pagar a l’agent el import total de 15.118’82 euros, que serà incrementat amb els interessos i comissions liquidats trimestralment i calculats, als tipus per a “descoberts”, quant al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR