Edicte del 18-06-2013 pel qual es notifica la resolució d’un expedient sancionador a la Sra. Cristina BELLVERT VALLS, administradora única de la societat SUPERMERCAT DIA, SL, titular administrativa del negoci SUPERMERCAT RP.

Edicte

Es notifica a la Sra. Cristina BELLVERT VALLS, administradora única de la societat SUPERMERCAT DIA, SL, titular administrativa del negoci SUPERMERCAT RP, o a qualsevol altre responsable de la societat, que el ministre de Justícia i Interior el dia 8 d’abril de 2013 va dictar resolució en l’expedient sancionador incoat amb el núm. SIT-E10/13 i acordà imposar-li una sanció per import de mil cinc-cents tres euros (1.503 €) per haver infringit els articles 63, 84 i 99 de la Llei 35/2008, del 18 de desembre, del Codi de relacions laborals.

El pagament de l’esmentada sanció haurà de fer-se efectiu al despatx del Servei d’Inspecció de Treball, C/ de les Boïgues, ed. administratiu de Serveis de l’Obac, núm. 2, 1r. pis, d’Escaldes-Engordany, dins un termini de 13 dies hàbils a comptar de l’endemà de la data de publicació d’aquest edicte al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra, amb l’advertència que de no fer-se se seguirà el procediment conforme la llei.

De conformitat amb l’establert a l’article 124 del Codi de l’Administració, contra aquesta resolució pot interposar-se recurs de reposició en el termini màxim de 13 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR