Edicte del 14-8-2013 pel qual es convoca un concurs públic per cedir en arrendament els locals situats a les plantes 4a i 5a de la torre del centre Caldea.

Edicte

Per acord de la Junta de Govern adoptat en la sessió de data 12 d’agost de 2013, el Comú d’Escaldes-Engordany convoca un concurs públic per cedir en arrendament els locals de la seva propietat situats a les plantes 4a i 5a de la torre del centre Caldea.

El procediment per l’adjudicació es farà de conformitat amb el que preveu l’article 92 i concordants del Codi de l’Administració.

Per participar al concurs, les persones o empreses interessades s’hauran d’adreçar al despatx de la Central de Compres del Comú (casa comuna, 4a planta, tel. 890854) per retirar el plec de bases i/o obtenir qualsevol informació complementària que vulguin requerir.

Les propostes s’hauran de formalitzar conforme al previst al plec de bases i presentar també al despatx de la Central de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR