Edicte del 17 d’agost del 2012, pel qual es notifica la resolució d’un expedient sancionador, als Srs. Ramon Cervós Cardona i Carles Fernández López, titulars administratius del negoci “EL CAU DE L’ART”.

Edicte

Es notifica als Srs. Ramon Cervós Cardona i Carles Fernández López, titulars administratius del negoci “ EL CAU DE L’ART”, que el 19 de juny del 2012, vaig dictar resolució en l’expedient sancionador incoat amb el núm. 6/EX/09, imposant-li una sanció econòmica, per import de sis-cents un euros amb un cèntim (601,01€), per infracció a l’article 1 del Decret sobre autoritzacions comercials del 10 d’octubre del 1981.

El pagament de l’esmentada sanció haurà de fer-se efectiu al despatx de la Unitat de Comerç i Consum del Ministeri d’Economia i Territori, situat al camí de la Grau, edifici Prat del Rull, d’Andorra la Vella, dins un termini de 13 dies hàbils a comptar de l’endemà de la data de publicació d’aquest edicte al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra, amb l’advertència que de no fer-se se seguirà el procediment conforme la llei.

De conformitat amb l’establert a l’article 124 del Codi de l’Administració, contra aquesta resolució pot interposar-se recurs de reposició en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR