Edicte del 12-02-2014 pel qual es convoca un concurs públic per a la realització dels treballs d’auditoria de les liquidacions dels comptes dels comuns de Canillo, Encamp, Ordino, La Massana, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany i entitats participades, així com de les transferències que han rebut de l’Administració general, corresponents a l’exercici 2013.

Edicte

El Tribunal de Comptes en exercici de les funcions que li són atribuïdes per la Llei del 13-04-2000, i d’acord amb l’article 29.3 de la mateixa, convoca concurs públic, de conformitat amb els articles 52.2 i 17.3 de la Llei de Contractació Pública, per a la realització dels treballs d’auditoria de les liquidacions dels comptes dels Comuns de Canillo, Encamp, Ordino, La Massana, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany i entitats participades, així com de les transferències que han rebut de l’Administració general, corresponents a l’exercici 2013.

Les empreses interessades a participar en el concurs poden retirar el plec de clàusules administratives i tècniques als serveis de secretaria del Tribunal de Comptes, C/ Dr. Vilanova núm. 15, planta -3 AD500 Andorra la Vella.

Igualment, en els serveis indicats, es podran...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR