Edicte del 13-6-2014 pel qual es notifica a la Sra. Constanza LASCANO CAPUANO que al Registre d’unions estables de parella s’ha instat l’assentament de cancel·lació, per extinció, de la seva unió estable de parella.

Edicte

Mercè Coll Blecua, registradora civil del Principat d’Andorra,

Faig saber

Que de conformitat amb el que estableixen els articles 17.3 de la Llei 4/2005, qualificada de les unions estables de parella i 24.5 del Reglament sobre la constatació registral de les unions estables de parella, es notifica a la Sra. Constanza LASCANO CAPUANO -filla d’Enrique Julio i d’Ilia Elvira, nascuda a Córdoba, Argentina, el dia 10 de juny de 1983, de nacionalitat argentina- avui en parador desconegut, que al Registre d’unions estables de parella s’ha instat la cancel·lació de l’assentament que consta al Llibre 1, pàgina 180, per extinció de la seva unió estable, a sol·licitud de l’altre convivent.

Transcorregut el termini de tres mesos, a comptar d’aquesta notificació, es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR