Edicte del 10-1-2012 relatiu a la constitució de la Junta de Govern del Comú d’Escaldes-Engordany, els seus membres i les seves competències delegades.

Edicte

Vist el capítol V de l’Ordinació d’organització i funcionament dels comuns, relatiu a la constitució de la Junta de Govern i la delegació de competències a la mateixa,

El Consell de Comú d’Escaldes-Engordany, en la sessió de data 10 de gener de 2012, ha acordat:

Primer: Nomenar membres de la Junta de Govern del Comú als següents consellers:

Hble. Sra. Trinitat Marin Gonzalez, cònsol major - Presidenta

Hble. Sr. Marc Calvet Sala, cònsol menor

Hble. Sra. Nuria Barquin Fierro - Consellera Major

Hble. Sr. Josep Ramon Tudel Cuberes – Conseller Menor

Hble. Sra. Maria Magdalena Sinfreu Vergara

Hble. Sra. Nuria Gomez Compte

Hble. Sr. Eduard Molné Gasia

Hble. Sr. Salomó Benchluch Ayach

Hble. Sr. Joaquim Tomàs Baldrich

Hble. Sra. Nuria Pons Tomas

Segon: Delegar a la Junta de Govern les següents competències:

  1. Resolució de totes les sol·licituds presentades, relatives a activitats comercials i industrials, llicències urbanístiques en execució del planejament -exceptuant les llicències d’autorització de Plans Parcials i Plans Especials-, declaracions de béns immobles i d’inscripció al Cadastre. En general, resolució d’altres llicències i permisos relatius a fets imposables contemplats a les ordinacions tributàries i de preus públics.

  2. Delegació de la signatura de totes les resolucions adoptades per la Junta de Govern al Secretari General i, en cas d’absència, al Sr. Josep Queró Riu.

  3. Resolució de llicències pel procediment d’obra menor de forma indistinta amb la Comissió d’Urbanisme. Delegació de la signatura de totes les resolucions adoptades pel procediment d’obra menor a favor del Secretari de la Comissió d’Urbanisme, amb el vistiplau del President.

  4. Informe i seguiment de tots els tràmits precontenciosos o contenciosos iniciats pel Comú o instats contra ell.

  5. Col·laboració amb el conseller de Finances per a l’elaboració, seguiment, execució i control del pressupost econòmic de l’exercici anyal, sense perjudici del control polític exercit pel Comú en aplicació de l’article 90 de la Llei de les finances comunals.

  6. Contractació de personal, fixació i modificació dels seus salaris i, en general, totes aquelles competències que li atorguen les disposicions de l’Ordinació de la funció pública.

  7. Convocatòria de concursos públics i consultes de preus referents a obres públiques, serveis i equipaments.

  8. Per delegació expressa en els termes de l’article 5 de la Llei de contractació pública; adjudicació de pressupostos d’obres públiques...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR