Edicte del 29-5-2014 per contractar un/a auxiliar pel Servei de circulació comunal.

Edicte

Per acord de la Junta de Govern del 29 de maig de 2014, es vol procedir a la contractació d’un/a auxiliar pel Servei de circulació comunal.

Els requisits per accedir al lloc de treball són els següents:

- Nacionalitat andorrana o que faci tres anys com a mínim que la persona resideix al Principat i que la residència sigui vigent en el moment de presentar-se a l’edicte.

- Edat compresa entre els 18 i els 40 anys.

- Posseir, com a mínim el títol acreditatiu de graduat escolar o equivalent. Es valorarà tenir el títol de batxillerat o una formació professional.

- Tenir, com a mínim, coneixements lingüístics de nivell A de català. Es valorarà estar en possessió del nivell B.

- Posseir el permís de conduir de la classe B1, es valorarà estar en possessió d’altres categories.

- Acreditar, mitjançant informe mèdic d’un facultatiu degudament autoritzat per a exercir a Andorra, no patir cap malaltia o lesió física o psíquica que pugui impedir el desenvolupament de l’activitat professional d’agent de circulació comunal.

- No tenir antecedents penals per delictes dolosos ni haver estat separat del servei de cap administració pública, en els darrers cinc anys, mitjançant expedient disciplinari.

Les persones interessades en aquesta plaça han d’adreçar una sol·licitud...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR