Edicte del 9-7-2014 per contractar 3 auxiliars per al Servei de Circulació Comunal.

Edicte

El Comú d’Andorra la Vella, en la sessió de la Junta de Govern del 9 de juliol del 2014, ha acordat publicar un edicte extern, d’acord amb el que disposa l’art. 22 de la Llei 8/2005, del 21 de febrer, dels agents de circulació comunals, per contractar 3 (tres) auxiliars per al Servei de Circulació Comunal.

Aquest lloc de treball correspon al grup C, nivell 5, del sistema de classificació del Cos General del Comú d’Andorra la Vella.

Els requisits per poder optar al lloc són:

- Nacionalitat andorrana, preferentment, o que faci tres anys com a mínim que la persona resideix al Principat i que la residència sigui vigent en el moment de presentar-se a l’edicte.

- Haver complert 18 anys i no haver superat els 40 anys a la data de venciment de la convocatòria.

- Tenir, com a mínim, el títol acreditatiu de graduat escolar o equivalent.

Es valorarà estar en possessió del títol de Batxillerat o Grau Superior de Formació Professional o qualsevol altra titulació equivalent reconeguda per l’Estat.

- Tenir, com a mínim, coneixements lingüístics del nivell A de català. Es valorarà estar en possessió del nivell B.

- Estar en possessió dels permisos de conduir B1 i saber conduir ciclomotors.

Es valorarà estar en possessió dels permisos de conduir B2, B2E, A2.

- Es valorarà tenir coneixements del castellà i del francès.

- Es valorarà tenir coneixements d’eines informàtiques a nivell d’usuari.

- No tenir antecedents penals per delictes dolosos ni haver estat separat del servei de cap Administració Pública, en els darrers cinc anys, mitjançant expedient disciplinari, i/o tenir oberts expedients disciplinaris.

- Acreditar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR