Edicte en 2ª convocatòria del 28/05/2010 per contractar un lloc de treball d’Assessor jurídic per al Departament de Suport.

Edicte

Per acord del Consell d’Administració del Servei de Telecomunicacions d’Andorra (STA) del 28 de maig del 2010 es vol procedir a cobrir un lloc de treball d’Assessor Jurídic per a l’Àrea de Seguretat del departament de Suport.

La seva missió consistirà en prestar un assessorament jurídic als diferents departaments de la companyia i assumir eventualment la representació judicial en defensa dels interessos de la mateixa.

Les condicions que es tindran en compte per a l’atribució de la esmentada plaça són les següents:

- Llicenciatura en dret.

- Es valorarà estar en possessió de l’acreditació del diploma de postgrau de dret andorrà expedit per la Universitat d’Andorra.

- Títol de nivell B en llengua catalana, si es posseeix. Es valorarà els coneixements en llengua castellana i/o francesa i/o anglesa.

- Es valorarà experiència en defensa judicial dels drets, assessorament en propietat, tramitació i registre de marques i/o noms comercials, assessorament en contractació pública, internacional i administratius, i revisió de contractes.

- Coneixements d’eines d’ofimàtica.

Les persones interessades han d’adreçar una sol·licitud fent referència explícita al lloc de treball d’Assessor...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR