Edicte del 5-05-2010 pel qual s’ha acordat obrir la convocatòria d’ajudes al desenvolupament de projectes de recerca i desenvolupament tecnològic, xarxes i mobilitat d’investigadors en el marc de cooperació de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) 2010.

Edicte pel qual s’ha acordat obrir la convocatòria d’ajudes al desenvolupament de projectes de recerca i desenvolupament tecnològic, xarxes i mobilitat d’investigadors en el marc de cooperació de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) 2010.

La CTP vol prioritzar totes les actuacions que permetin desenvolupar accions comunes en matèria d’investigació pública, fomentar la cooperació d’empreses i actors socioeconòmics amb els centres d’investigació dels diversos territoris en el marc de projectes científics i tecnològics originals, i promoure l’intercanvi del gran nombre de recursos que hi ha actualment en matèria d’R+D. En aquest marc s’efectua una convocatòria comuna al conjunt dels territoris i dels membres de la CTP, respectant els procediments propis de cadascuna. Tal com ha aprovat la Comissió de Formació i Desenvolupament Tecnològic de la CTP, hi ha tres tipus d’accions:

Modalitat A: ajuts per al desenvolupament i la consolidació de xarxes temàtiques de recerca

Modalitat B: ajuts de mobilitat d’investigadors

Modalitat C: ajuts per a projectes d’investigació i desenvolupament tecnològic

  1. Objecte: convocatòria pública per atorgar ajudes al desenvolupament de projectes de recerca i desenvolupament tecnològic, xarxes i mobilitat d’investigadors en el marc de cooperació de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) 2010.

  2. Legislació aplicable:

    El 4 de novembre de 1983 es va firmar el Protocol...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR