Edicte en 2ª convocatòria del 28/05/2010 per contractar un lloc de treball d’Enginyer de Suport per al Departament d’Enginyeria i Desplegament.

Edicte

Per acord del Consell d’Administració del Servei de Telecomunicacions d’Andorra (STA) del 28 de maig del 2010, es vol procedir a cobrir un lloc de treball d’Enginyer de Suport per al Departament d’Enginyeria i Desplegament.

La seva missió serà operar i/o evolucionar les infraestructures dels serveis per assegurar la seva disponibilitat i viabilitat present i futura amb les màximes garanties per ANDORRA TELECOM.

Les característiques que es tindran en compte per a l’atribució de l’esmentat lloc de treball són les següents:

- Nacionalitat preferentment Andorrana.

- Enginyeria Superior o Tècnica en Telecomunicacions, Electrònica o Informàtica amb experiència demostrable en llocs de treball similars.

- Experiència en direcció de projectes d’abast global o creuat.

- Coneixements i experiència en xarxes i serveis de telecomunicacions: (TCP/IP: switching i routing, CC7 i de transport: SDH, MPLS, VPLS, ATM) - Especialment en xarxes IP.

- Coneixements en programació (Java, J2EE, Javascript, HTML).

- Coneixements en ofimàtica (eines de gestió de projecte entre altres).

- Coneixements en sistemes operatius (UNIX, SOLARIS, LINUX) i en virtualització.

- Orientació a Treball en Equip, Planificació i Gestió. Familiaritzat amb gestió ITIL/ETOM.

- Titulació de nivell B en llengua catalana, si es posseeix. Es valorarà el domini de les llengües castellana, francesa i anglesa en l’àmbit...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR