Correcció d' errata del 23-2-2022 per la qual s' esmena un error al Reglament de l' activitat de producció d' energia elèctrica en règim de concessió administrativa.

Fecha de publicación02 Marzo 2022
Fecha23 Febrero 2022
Número de Gaceta27
SecciónGovern
GR20220224_13_37_11

Correcció d' errata

Correcció d' errata del 23-2-2022 per la qual s' esmena un error al Reglament de l' activitat de producció d' energia elèctrica en règim de concessió administrativa.

Vist que s' ha constatat un error en el Decret 12/2022, del 12-1-2022, d' aprovació del Reglament de l' activitat de producció d' energia elèctrica en règim de concessió administrativa, publicat al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra núm. 7 any 2022 del 19-1-2022, en concret a l' article 24 es fa pública la correcció d' errata següent:

On hi diu:

Article 24. Rescat de la concessió

1. En els casos següents, el Govern pot rescatar la concessió abans que finalitzi el termini establert per:

a) Dificultats financeres del concessionari que puguin suposar un risc per al bon funcionament de la instal·lació.

b) Incompliments reiterats (més de tres incompliments en tres mesos o més de sis durant el període de la concessió) de les instruccions operatives adreçades al concessionari per part de FEDA, en qualitat d' operador del sistema elèctric.

c) Supressió o gestió directa de la concessió per raons d' interès públic degudament justificades.

2. En qualsevol dels casos esmentats, el ministeri competent pot proposar el rescat de la concessió al Govern. Notificada la dita proposta al concessionari, disposa d' un termini d' un mes per presentar al·legacions. Un cop presentades aquestes al·legacions, o bé, si no se' n presenten, un cop transcorregut el temps esmentat, el Govern resol en el termini d' un mes el rescat o la continuïtat de la concessió.

3. El ministeri competent ha de compensar el concessionari pels actius cedits d' acord amb els criteris següents:

a) Si el rescat té lloc entre la data d' inici del període de construcció i la posada en funcionament de la planta, s' ha de retribuir el concessionari amb el 50% del valor comptable dels actius invertits fins al moment.

b) Si el rescat es produeix durant l' operació de la planta, s' ha de retribuir el concessionari amb el 50% del valor comptable no amortitzat de les instal·lacions en el moment del rescat.

4. El valor comptable de les inversions ha de ser com a màxim el que resulti de la documentació presentada per a la inscripció del projecte en el Registre.

5. Per definir el valor comptable dels actius de les instal·lacions, el ministeri competent pot contractar un auditor independent sempre que ho consideri convenient, tenint en compte els arguments de FEDA i del concessionari de la instal·lació.

Hi ha...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR