Edicte del 08-08-2012 pel qual es vol procedir a contractar tres cuidadors d’animals per al futur Observatori d’animals situat a la Rabassa.

Edicte

CAMPRABASSA, SA vol procedir a contractar tres cuidadors d’animals per al futur Observatori d’Animals situat a la Rabassa.

Les condicions que es tindran en compte per a l’atribució del seu càrrec són les següents:

- Nacionalitat andorrana o nacionals espanyols i francesos d’acord amb el que disposa l’article 8 del Conveni entre el Principat d’Andorra, el Regne d’Espanya i la República Francesa relatiu a l’entrada, la circulació, el sojorn i l’establiment dels seus nacionals.

- Coneixements d’aplicacions informàtiques a nivell usuari.

- Es valorarà l’experiència laboral en l’àrea de l’activitat vacant.

- Disponibilitat horària

- Sentit de la responsabilitat en les tasques desenvolupades.

Les persones interessades han d’adreçar una sol·licitud al Servei de tràmits, situat a les oficines administratives del Comú, acompanyada del currículum vitae amb menció expressa dels llocs on ha treballat anteriorment, certificats d’antecedents penals i mèdic oficial d’Andorra, fotocòpia del document acreditatiu d’identitat, i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR