Edicte del 20-05-2014 pel qual es convoca un concurs nacional per la selecció d’empreses per a executar treballs elèctrics d’alta i baixa tensió.

Edicte

FORCES ELÈCTRIQUES D’ANDORRA (FEDA) fa pública la convocatòria de concurs nacional, en modalitat ordinària i procediment obert, a la licitació del contracte de selecció d’empreses per a executar treballs elèctrics d’alta i baixa tensió.

Per a participar al concurs, els contractistes han de posseir la classificació administrativa de contractistes d’obra següent o equivalent: Grup H: Instal·lacions elèctriques – Subgrup H3: Línies de distribució en mitjana tensió (fins a 25.000 volts). Estacions transformadores de mitjana tensió a baixa tensió - Categoria: C.

Les empreses interessades poden retirar la documentació reguladora del concurs a la primera planta de l’edifici de serveis de FEDA, avinguda de la Bartra, s/n, Encamp o bé connectant la pàgina web de FEDA...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR