Edicte B.A. de data 01.08.12 pel qual es notifica l’Aute de sobreseïment provisional de data 26.07.12 a Nelson Manuel TEIXEIRA RIBEIRO.

Edicte

Azahara Cascales Ruiz, Batlle del Principat d´Andorra

Faig saber

Que en la instrucció de les Diligències Prèvies nº DP 2311-6/12 que se segueixen en aquesta Batllia per uns presumptes danys dolosos, es dictà Aute de sobreseïment provisional en data 26 de juliol de 2012, la part dispositiva del qual diu:

“A C O R D A:

El sobreseïment provisional de les presents Diligències Prèvies registrades sota el número DP-2311-6/12, fins que l’aparició de nous elements permeti o faci necessària la seva continuació.

Que es notifiqui la present resolució al Magnífic Ministeri Fiscal, indicant-se que contra la present resolució es pot interposar recurs d’apel·lació en el termini de cinc (5) dies, a comptar de l’endemà de la seva notificació per davant...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR