Ordinació de data 08-04-2014 relativa a la circulació de vehicles de més de 3,5 T a les zones pròximes a un centre escolar.

Ordinació de circulació de vehicles de més de 3,5 t a la zones pròximes a un centre escolar

Exposició de motius

L’article 4.11 de la Llei qualificada de delimitació de competències dels Comuns estableix que correspon a les corporacions locals la regulació de les condicions de la circulació urbana de vehicles i de vianants, establint i definint en aquest mateix espai les zones i horaris d’estacionament, càrrega i descàrrega, senyalització horitzontal i vertical, i retolació de carrers, places i vies públiques en general.

El Comú de Sant Julià de Lòria, fent ús de la potestat normativa que li és pròpia i d’acord amb el que estableixen els articles 79 de la Constitució del Principat d’Andorra i 5 de la Llei qualificada de delimitació de competències dels Comuns, ha acordat, en la sessió ordinària del Consell de Comú celebrada el dia 7 d’abril del 2014, l’aprovació de la següent:

Ordinació

de vehicles de més de 3,5 t. a les zones pròximes a un centre escolar

Article 1

La present ordinació té per objecte la regulació del trànsit, circulació, estacionament i seguretat viària de les zones pròximes a un centre escolar amb l’objectiu últim de garantir la seguretat dels menors que acudeixen als centres escolars, així com de la resta d’usuaris de la via pública.

Article 2

L’àmbit d’aplicació d’aquesta Ordinació afecta a les següents zones:

- Carrer de les Escoles

- Carrer Doctor Palau

Article 3

En les zones indicades a l’article precedent, es prohibeix la circulació de vehicles de més de 3,5 t dins de la franja horària següent: de les 8.30 hores a les 9.30 hores del matí i de les 16.30 hores a les 17.30 hores de la tarda.

Aquesta prohibició de circulació no serà d’aplicació els dies festius i en el període de vacances escolars.

Article 4

Queden exclosos de l’àmbit d’actuació de la present Ordinació els vehicles autoritzats i destinats per al transport escolar.

Article 5

Constitueix una infracció qualsevol incompliment de les disposicions contingudes en aquesta Ordinació.

La infracció es sanciona amb una multa de 60,10 Euros.

La instrucció d’expedients i la imposició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR