Decret del 13-12-2017 de modificació del capítol quart del Decret de modificació del Decret de creació i regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra.

Fecha13 Diciembre 2017
Fecha de publicación20 Diciembre 2017
Número de Gaceta79
SecciónGovern
GD20171214_15_29_20

Decret

Exposició de motius

El 10 de maig del 2017, el Govern d' Andorra aprova la modificació del Decret de modificació del Decret de creació i regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra per tal d' atorgar un diploma oficial de llengua catalana als estudiants que acaben el segon curs de segon cicle de segona ensenyança o equivalent a partir del curs 2016-2017.

Amb la voluntat de donar l' oportunitat d' obtenir un títol de llengua catalana a més estudiants de segona ensenyança, s' amplia la validesa del decret esmentat més amunt a partir de l' entrada en vigor del Decret de creació i regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra publicat al BOPA núm. 54, any 26 el 17 de setembre del 2014. Així, es dóna la possibilitat als alumnes que van acabar el segon curs de segon cicle de segona ensenyança o equivalent a partir del curs 2014-2015 d' obtenir un diploma oficial de llengua catalana.

Amb aquesta nova redacció es deroga el Decret de modificació del capítol quart del Decret de creació i regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra, del 10 de maig del 2017.

Article únic. Modificació del capítol quart

' Capítol quart. Reconeixement intern dels diplomes de llengua catalana per als alumnes dels sistemes educatius andorrà, espanyol i francès

Article 24. Obtenció del diploma d' usuari independent de llengua catalana, nivell B1, per reconeixement intern

1. Són mereixedors del diploma d' usuari independent de llengua catalana, nivell B1, els alumnes que no tenen, en la majoria d' assignatures del currículum del segon curs de segon cicle de segona ensenyança o curs equivalent, la llengua catalana com a llengua vehicular i aproven l' assignatura de llengua catalana, en el marc de l' ensenyament de la formació andorrana impartit pel ministeri encarregat de l' educació del Govern d' Andorra.

2. L' obtenció d' aquest diploma, per reconeixement intern, s' adreça als alumnes dels cursos i sistemes educatius següents:

a) Quart curs de l' ensenyament secundari obligatori (ESO) del sistema educatiu espanyol.

b) Seconde (general, tècnica i professional) del sistema educatiu francès.

3. Per ser mereixedor del diploma, l' alumne ha d' aconseguir una nota mitjana anual igual o superior a:

a)...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR