Decret 349/2021, del 27-10-2021, de modificació de la composició del Comitè Tècnic de Valoració de l' Exercici de les Professions Titulades.

Fecha27 Octubre 2021
Fecha de publicación03 Noviembre 2021
SecciónGovern
Número de Gaceta114
GD20211029_10_25_34

Decret 349/2021, del 27 d' octubre del 2021

Decret 349/2021, del 27-10-2021, de modificació de la composició del Comitè Tècnic de Valoració de l' Exercici de les Professions Titulades.

Vist el Decret legislatiu de publicació del text refós de la Llei 6/2008, del 15 de maig, d' exercici de professions titulades i de col·legis i associacions professionals, del 26 de febrer del 2014;

Vist el Decret de modificació del Reglament del Comitè Tècnic de Valoració de l' Exercici de les Professions Titulades;

Vist el Decret del 26-02-2014 d' aprovació del Reglament del Comitè Tècnic de Valoració de l' Exercici de les Professions Titulades;

Vist el Decret del 22-7-2020 del cessament i el nomenament de persones com a membres titulars i suplents del Comitè Tècnic de Valoració de l' Exercici de les Professions Titulades, en representació del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa i el Ministeri d' Afers Exteriors;

A proposta dels ministres de Justícia i Interior i de Presidència, Economia i Empresa, i de la ministra d' Afers Exteriors,

Decreto

El cessament de les persones que es relacionen a continuació, com a membres titulars i suplents del Comitè Tècnic de Valoració de l' Exercici de les Professions Titulades, en representació del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa i el Ministeri d' Afers Exteriors:

- La Sra. Anna Marfany Delmas, com a membre suplent del Comitè Tècnic de Valoració de l' Exercici de les Professions Titulades, en representació del ministeri de Presidència, Economia i Empresa.

- La Sra. Cristina Mota Gouveia o el Sr. Guillem Pons Oropeza, com a representants del ministeri d' Afers exteriors.

I el nomenament de la persona que s' indica a continuació, com a membre suplent del Comitè Tècnic de Valoració de l' Exercici de les Professions Titulades, en representació del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa, concretament:

- La Sra. Núria Maria Queiroga Fernandes, com a membre suplent, en representació del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa, segons el tipus i les característiques de la professió titulada en relació amb la qual se sol·licita l' autorització d' exercici.

Així mateix, quan escaigui, i segons el tipus i les característiques de les professions titulades en relació amb les quals se sol·licita l' autorització d' exercici, els membres consultius són els següents:

- El Sr. Miguel 'ngel Iglesias Carmona o la Sra. Elisenda Montero Simó, com a representants del Ministeri d' Afers Exteriors.

Així doncs...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR