Decret 439/2022, del 29-12-2021, de modificació de la tarifa per a la sol·licitud d' autorització diària al Registre metropolità de vehicles autoritzats a circular en la zona de baixes emissions de Barcelona.

Fecha de publicación31 Diciembre 2021
Fecha29 Diciembre 2021
SecciónGovern
Número de Gaceta142
GD20211229_11_35_09

Decret 439/2021, del 29 de desembre del 2021

Decret 439/2022, del 29-12-2021, de modificació de la tarifa per a la sol·licitud d' autorització diària al Registre metropolità de vehicles autoritzats a circular en la zona de baixes emissions de Barcelona.

Exposició de motius

El 26 d' octubre del 2021, el Consell Metropolità de l' Àrea Metropolitana de Barcelona va aprovar provisionalment la modificació de l' ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la gestió metropolitana de les zones de baixes emissions, modificació que comporta únicament l' actualització de les quotes tributàries ordinàries i bonificades.

Aquesta taxa entrarà en vigor en el moment en què es publiqui, un cop aprovada definitivament, previsiblement l' 1 de gener de l' any 2022, i comporta l' augment de la taxa d' inscripció al Registre metropolità de vehicles estrangers per als vehicles dels tipus L, M1, M2, M3, N1, N2 i N3, en relació amb l' autorització diària, i la modificació de la tarifa per a la inscripció dels vehicles andorrans de qualsevol categoria que acompleixen amb els requisits mediambientals.

Tan bon punt el Departament d' Empresa, Comerç, Desenvolupament, Seguretat i Qualitat Industrial i Transport n' ha estat informat, aquest Departament ha iniciat els tràmits legalment establerts per publicar la creació de les noves tarifes per a inscripció i autorització diària dels vehicles andorrans al Registre metropolità de vehicles autoritzats a circular en la zona de baixes emissions de Barcelona.

Vist que actualment ja existeixen unes tarifes publicades per a la inscripció dels vehicles estrangers al Registre metropolità de vehicles autoritzats a circular en la zona de baixes emissions de Barcelona, una de les quals ja cobreix el futur cost per a vehicles de la categoria M1, només es fa necessària la creació d' una tarifa per als vehicles de les categories M2, M3, N1, N2 i N3 i una altra per a la inscripció dels vehicles que acompleixen els requisits mediambientals.

Per tot el que s' ha exposat, el Govern, en la sessió del dia 29 de desembre del 2021, ha aprovat aquest Decret amb el contingut següent:

Article 1. Objecte

Aquest Decret té per objecte modificar la tarifa per a la sol·licitud d' autorització diària al Registre metropolità de vehicles autoritzats a circular en la zona de baixes emissions de Barcelona.

Article 2. Tarifes

Les tarifes per a la sol·licitud d' inscripció per als vehicles que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR